-HONORARY AWARD 2020-
28 juli 2020

-HONORARY AWARD 2020-

Elk jaar reiken wij diverse awards uit aan personen, organisaties of initiatieven die zich inzetten voor de LHBTI community op welke manier dan ook.

Vorig jaar ontving Diva Mayday de Honorary Award voor haar jarenlange inzet voor én achter de schermen tijdens haar lange carrière. Dit jaar reikt het bestuur en de organisatie de “Honorary Award” uit aan niemand minder dan Miss Meggie van Haus of ThomTom en de Regenboog Nijmegen.

 

Meggie zat vorig jaar 25 jaar in het vak en is al die tijd een inspiratiebron vele vele generaties dragqueens. Samen met haar team van Haus of ThomTom geeft ze Dragqueens en DragKings een podium en stimuleert ze deze vorm van kunst waar ze kan. Meggie zet zich dagelijks in voor de community en zal alle kansen aangrijpen om de emancipatie en acceptatie van de LHBTI community te versterken. Ook heeft Meggie samen met haar team gezorgd voor online entertainment tijdens Covid-19 crisis door “Inside Haus” te hosten waar mensen online met elkaar verbinden bleven in tijden van eenzaamheid. Lieve Meggie, bedankt voor alles en bedankt voor het geweldige mens dat je bent❤️
Terug

ZWOLLE PRIDE | ZWOLLE PROUD