Rebekka Smit

"Ik draag de LHBTI-gemeenschap een warm hart toe"

Mijn naam is Rebekka Smit en al 19 jaar trotse inwoner van Zwolle.

Al jaren zet ik mij in voor LHBTI-gemeenschap. Helaas heb ik mijn functie als bestuurslid bij COC moeten stoppen waar ik overigens nog wel vrijwilliger ben bij evenementen, omdat ik naast mijn werk in de zorg, eigen bedrijf en de fulltime zorg voor mijn zoon vaak handen te kort kom. Toen ik hoorde dat een goede vriend van mij een Pride in Zwolle wilde organiseren was ik gelijk enthousiast en heb ik aangeboden mee te helpen.
Vanuit mijn werk heb ik veel ervaring met vrijwilligersbeleid en ik draag de LHBTI-gemeenschap een warm hart toe.
Ondanks de weinige tijd die ik heb kan ik toch mijn steentje  bijdragen door te adviseren op vrijwilligersbeleid en de coördinatie wat betreft vrijwilligers voor dit evenement op mij te nemen.

Waarom? Omdat iedereen de kans moet krijgen om te zijn wie hij of zij wil zijn, omdat het niks uitmaakt op wie je verliefd word, met wie je een relatie wilt en hoe je je leven in wil delen.

In het weekend van Zwolle Pride willen we met z’n allen zichtbaarheid geven aan deze gedachte, kennis delen en willen wij mensen laten zien dat Zwolle een stad is waar iedereen welkom is en hoe kun je dat mooier doen dan d.m.v. een feestje?

Let's celebrate diversity!

Terug naar overzicht

2020
Zwolle Pride