PRIDE PARADE

OVER DE PRIDE PRIDE

Voor het eerst in de geschiedenis van onze mooie historische Hanzestad Zwolle (tevens ook hoofdstad van onze prachtige Provincie Overijssel) zal er een Pride Parade gehouden worden. Een parade waar inhoud en amusement samenkomen tot een bruisend en kleurrijk spektakel, maar wat tevens ook een krachtig pleidooi moet worden voor de emancipatie en acceptatie van de LHBTI-community waar ook ter wereld!

Stichting Zwolle Pride nodigt samen met haar Pride Partners iedereen uit om zich aan te sluiten bij de Pride Parade, hoe klein of groot je boodschap ook is! Of je nu bedrijfsmatig meedoet of als individu, iedereen is welkom! Wij hopen door de laagdrempeligheid van de Pride Parade ook kleine LHBTI gerelateerde initiatieven en organisaties een podium te mogen bieden en zo zichtbaar te zijn voor de duizenden bezoekers! 

Daarom sluiten wij graag aan bij onze lieve collega's van de Utrecht Canal Pride met hun boodschap:

"ACCEPTATIE BEGINT BIJ ZICHTBAARHEID"

Dus haal je fiets uit het fietsenrek, poets je mooie cabrio of haal de tractor met platte wagen uit de schuur van je buurman, pleur er een enorme hoeveelheid glitters en ballonnen op and you're good to go!  

 

Locatie

Binnenstad -

Start datum/tijd

zaterdag 31 augustus 2019
14:00

Eind datum/tijd

zaterdag 31 augustus 2019
17:00

Activiteit afbeeldingen


#staysafe #stayhealthy