PRIDE PARADE & WALK 2024

UITNODIGING!
Je kunt je inschrijven voor de Zwolse Pride parade op zaterdag 24 augustus. Dit jaar kunnen organisaties met pridewagens deelnemen. 
Info voor deelnemers:

Volgt


Kleine pridewagen

Qua formaat wordt een gangbare aanhanger (enkelasser of tandemasser) gezien als kleine pridewagen. Voertuig breedte is maximaal 2,50 meter. De maximale bouwhoogte is 3,60 meter, rekening houdend met de stabiliteit van de constructie die stevig genoeg moet zijn en veilig; geen kantelgevaar! Indien er personen op de wagen staan is de maximale platform- of stahoogte 3 meter vanaf het wegdek gemeten. Deelnamebedrag kleine pride wagen is 150 euro.


Grote pridewagen

Qua formaat wordt een gangbare boerenkar, bus, trailer of schamel aanhanger gezien als grote pridewagen. Voertuig breedte is maximaal 2,50 meter.De maximale bouwhoogte is maximaal 3,60 meter. Als er personen op de wagen staan is de maximale platform- of stahoogte 3 meter vanaf het wegdek gemeten. Deelnamebedrag grote pride wagen is 250 euro.

De inschrijving is vanaf nu geopend en sluit op 11 augustus 2024.

Aan de Pridewalk kun je gratis deelnemen!

Starttijden voor zowel de paradewagens als de walk volgen in een later stadium op deze pagina en op onze Social media kanalene

De walk eindigt op het Rodetorenplein (zie route).

Parade wagens en groepen voor de walk vanaf 10 personen kunnen zich aanmelden via parade@mypodium.nl.

NOTE bij deelname check onze algemene voorwaarden

 

Wil jij Zwolle Pride Festival ondersteunen?https://whydonate.nl/fundraising/zwolle-pride-zwolle-festival