Join our team

Zonder vrijwilligers geen Zwolle Pride!

Daarom zijn we op zoek naar mensen die mee willen werken aan dit bijzondere evenement. Zin om deel uit te maken van het Zwolle Pride Team? Meld je dan aan via het onderstaande formulier! Let wel heel even op: vrijwillig betekent niet vrijblijvend, dus we accepteren ook als je aan komt strompelen met een enorme kater!

Zwolle Pride vrijwilligers zijn:

- Enthousiast, betrokken en gemotiveerd

- Hebben enorm veel humor!

- Beschikbaar op 21, 22, 23, 24,  25 en 26 augustus

- Minimaal 15 jaar oud (voor sommige onderdelen zijn wij verplicht 18+ vrijwilligers in te zetten)

Zwolle Pride vrijwilligers krijgen: 

- Een knetter leuk weekend..

- Eten & drinken (afhankelijk van je dienst)

- Of course een smashing outfit!

Wat zijn er voor taken?

PR, informatie en gastvrijheid

Je bent communicatief en servicegericht ingesteld. 

Jouw inzet is bedoeld om de bezoekers wegwijs te maken, te adviseren en hen optimaal van de Zwolle Pride te laten genieten. Je loopt op 23, 24 en 25 augustus rond bij verschillende activiteiten of werkt vanuit het organisatie HQ.

Programma-assistentie

Op diverse plekken in de binnenstad vinden tal van activiteiten plaats; optredens op podia, een theatrale parade, een  Pride Markt etc. De programma assistenten vangen artiesten, organisaties en gasten op, brengen ze naar de juiste plek of contactpersoon, bieden een helpende hand en zoeken oplossingen voor mogelijke knelpunten. Je bent dus gastvrij en oplossingsgericht. Je werkt samen met iemand die de eindverantwoordelijkheid heeft voor dit programma onderdeel.

Kids & jongeren pride in ANNO museum

ben jij 16 jaar t/m 26 jaar en je wil graag 1 van de exposities/pop-up museum of interactieve spel element begeleiden meld je aan. Meld je aan vrijwilliger@mypodium.nl o.v.v. Museum ANNO

Sfeermakers

Je loopt tijdens de parade mee of op het het plein bij het hoofdpodium en houdt een oogje in het zeil en zorgt voor een positieve sfeer. Dit onder leiding van productie en beveiliging.

Catering

De cateringploeg verzorgt ook de koffie, thee en andere dranken bij diverse podia. 

Bouwen

De bouwploeg helpt in de dagen voor en na het evenement met de opbouw en afbouw van alle voorzieningen. Denk aan het aanbrengen van versieringen en vlaggen, het zetten van hekken, opbouwen van marktkramen en het ophalen en wegbrengen van materialen. Je kan het zo gek niet bedenken; super gevarieerd en lekker buiten #frisselucht.

 

Mocht je nog vragen hebben, PLEASE stuur een postduif, maar misschien dat mailen toch een stukje sneller gaat: vrijwilligers@mypodium.nl o.v.v. Zwolle Pride Festival


Loading

Wil jij Zwolle Pride Festival ondersteunen?https://whydonate.nl/fundraising/zwolle-pride-zwolle-festival