Join our team

Zonder vrijwilligers geen Zwolle Pride!

Daarom zijn we op zoek naar mensen die mee willen werken aan dit bijzondere evenement. Zin om deel uit te maken van het Zwolle Pride Team? Meld je dan aan via het onderstaande formulier! Let wel heel even op: vrijwillig betekent niet vrijblijvend, dus we accepteren ook als je aan komt strompelen met een enorme kater!

Zwolle Pride vrijwilligers zijn:

- Enthousiast, betrokken en gemotiveerd

- Hebben enorm veel humor!

- Beschikbaar op 29 augustus en/of in een korte periode daarvoor of daarna

- Minimaal 15 jaar oud (voor sommige onderdelen zijn wij verplicht 18+ vrijwilligers in te zetten)

Zwolle Pride vrijwilligers krijgen: 

- Een knetter leuk weekend..

- Eten & drinken (afhankelijk van je dienst)

- Een kick-off avond waar jullie elkaar allemaal leren kennen #wateengezelligheid

- Of course een smashing outfit!


Wat zijn er voor taken?

PR, informatie en gastvrijheid

Je bent communicatief en servicegericht ingesteld. 

Jouw inzet is bedoeld om de bezoekers wegwijs te maken, te adviseren en hen optimaal van de Zwolle Pride te laten genieten. Je loopt op 29 augustus rond bij verschillende activiteiten of werkt vanuit het organisatie HQ.

Programma-assistentie

Op diverse plekken in de binnenstad vinden tal van activiteiten plaats; optredens op podia, een theatrale parade, een  Pride Markt etc. De programma assistenten vangen artiesten, organisaties en gasten op, brengen ze naar de juiste plek of contactpersoon, bieden een helpende hand en zoeken oplossingen voor mogelijke knelpunten. Je bent dus gastvrij en oplossingsgericht. Je werkt samen met iemand die de eindverantwoordelijkheid heeft voor dit programma onderdeel.

- Catering

De cateringploeg maakt lunchpakketten, helpt bij het buffet voor het diner en verzorgt ook de koffie, thee en andere dranken bij diverse podia. Want wij gaan uiteraard onze vrijwilligers ook goed in de watten leggen!

- Bouwen

De bouwploeg helpt in de dagen voor en na het evenement met de opbouw en afbouw van alle voorzieningen. Denk aan het aanbrengen van versieringen en vlaggen, het zetten van hekken, opbouwen van marktkramen en het ophalen en wegbrengen van materialen. Je kan het zo gek niet bedenken; super gevarieerd en lekker buiten #frisselucht.

 

Mocht je nog vragen hebben, PLEASE stuur een postduif, maar misschien dat mailen toch een stukje sneller gaat: info@zwollepride.nl


Loading

#staysafe #stayhealthy