Overnachten 

 

Zwolle ontdek je niet in een dag, duh daarom hebben we voor de Pride ook een heel weekend uitgetrokken! Voor iedereen die een nachtje, een weekend of langer (gezelligheid)  in Zwolle wil verblijven zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijk verblijf.

Speciaal voor dit weekend heeft onze Pride Partner het LumenHotel in Zwolle een Pride Package samengesteld, inclusief een heerlijk ontbijt én misschien nog wel het belangrijkste: een late check-out! 


1 nacht incl. ontbijt vanaf € 99,- op basis van 2 prs. per kamer in een comfort kamer

2 nachten incl. ontbijt vanaf € 178,- op basis van 2 prs. per kamer in een comfort kamer

Bovenstaande prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en geldig op 29, 30 en 31 augustus 2019. Stadsbelasting is € 0,60 per persoon per nacht. Het parkeren van de auto € 5,- per nacht.

Check daarom snel de beschikbaarheid en bel deze lieve mensen op +31 (0)88 147 1471 of stuur een mail naar: info@lumenzwolle.nl en boek NU je kamer o.v.v. Pride Hotel 


Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld overnachten in een (luxe) hotel, een knusseB&B of op een prachtige camping aan het water. Zwolle heeft het allemaal. Liever slapen onderdePeperbus? Op chique bij Librije’s hotel? Of in de oude stadsmuur! In Hanzestad Zwolle zijn diverse overnachtingsmogelijkheden voor elk budget! Of wie weet kom je wel de liefde van je leven tegen die toevallig in Zwolle woont... (heb je hem door?)

Kijk op Visit Zwolle voor meer informatie!

 

zwolle pride 2019
gaat dan echt beginnen over: