Parkeren

Buiten het centrum: aanrader!

Wij adviseren iedereen te parkeren bij de IJsselhallen in Zwolle. Hier is plek voor 3.000 auto's (dat moet el gaan lukken denken wij) En hier staat je auto veilig de hele dag voor maar €5,-

Kijk voor de bereikbaarheid op: BEREIKBAARHEID IJSSELHALLEN en dan krijg je een een goede, gestructureerde (althans dat vinden wij) routebeschrijving. Vanaf door is ook duidelijk een looproute aangegeven naar de binnenstad. 

Binnen het centrum: (dit raden wij niet aan, maargoed je hebt er van die types tussen zitten, *uch**Mayday*uch*)

In en vlakbij de Zwolse binnenstad kun je op veel plekken de auto parkeren. In de parkeergarages en op de parkeerterreinen is het veilig en makkelijk parkeren. Een aantal parkeerlocaties ligt net buiten het centrum. De afstand naar de binnenstad is lopend goed te doen. Gemiddeld tussen de twee en zeven minuten lopen.

Het parkeren binnen de stadsgrachten is duurder dan daar buiten. Op veel plekken kun je belparkeren, parkeergeld betalen met je telefoon. Gratis (jah je leest het goed, GRATIS) parkeren kan op het parkeerterrein bij de provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle. Via de Schuurmanstraat, het Kerkbrugje en de Kerkstraat bereikt u het centrum. Let wel op: hier zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

zwolle pride 2019
gaat dan echt beginnen over: