Zwolle krijgt een heuze
20 juli 2019

Zwolle krijgt een heuze "BurGAYmeester"

Met het vertrek van huidige Burgemeester Henk-Jan Meijer in het vizier en de aankomende installatie van de nieuwe Burgemeester Peter Snijders, komen wij met een uiterst bijzondere en innovatieve oplossing om de transitie op het Gemeentehuis van Zwolle soepel te laten verlopen, namelijk: De BurGAYmeester! Een functie die naast het verwelkomen van de pride bezoekers meer inhoud dan alleen maar lintjes knippen.

Gina Maria (49 jaar en cultuuronderneemster)is gevraagd om tijdens de dagen van Zwolle Pride deze ere functie te vervullen en om zo hét boegbeeld en ware Ambassadeur te worden van Zwolle Pride 2019. 
“Wow, wat een eer dat ik de eerste BurGAYmeester van het land mag zijn! Zelf ben ik opgevoed dat iedereen gelijk is en je open moet staan voor ieder zijn gevoel en mening. Mijn hart ligt in Zwolle, ik ben hier geboren en getogen en hou van de stad en al haar inwoners. Supertrots ben ik dan ook op Niek lá Mon, zijn team en Stichting Zwolle Pride, dat ze dit voor elkaar hebben gekregen. Met trots zal ik Zwolle vertegenwoordigen en het boegbeeld zijn voor deze periode waar wij diversiteit, inclusiviteit voor de LHBTI-community in deze regio op de kaart willen gaan zetten” 


Pic: Joeri Kamphuis

Terug

Wil jij Zwolle Pride Festival ondersteunen?https://whydonate.nl/fundraising/zwolle-pride-zwolle-festival